Salses Fruits: de la terra del calçot

Un projecte familiar

SALSES FRUITS S & P, va ser creada el 1994, als baixos de la casa familiar, a la petita població de Figuerola del Camp, a l’Alt Camp. Érem tres persones i aviat vam començar a tenir comandes dels nostres clients que van anar creixent ràpidament. Per aquest motiu, vam ampliar la nostra empresa en unes naus als afores de la població.

La nostra manera de fer

Hem crescut de manera progressiva, ja que, cada vegada més, la societat no té temps per poder cuinar, és per això que els nostres productes són artesanals, així com la verdura neta, tallada i envasada, les salses, les cremes, el sofregit, la ceba … etc. en tots els formats, i per a tots els plats. Tot aquest treball és per a un sol objectiu, satisfer al consumidor donant qualitat i seguretat en els nostres productes basant-se en les normes vigents, complint la legislació i seguint les polítiques de qualitat i medi ambient d’ús obligatori en el camp de l’alimentació. La filosofia de la nostra empresa durant més de 20 anys, ha estat sempre consumir productes de proximitat com poden ser fruits secs i verdures. Som una empresa familiar compromesa amb el seu territori i la seva gent, per aquest motiu els nostres treballadors són de la comarca.

Al costat dels nostres clients

En l’actualitat ja disposem d’unes àmplies i modernes instal·lacions, als afores de la població, amb una plantilla de més de 40 persones dotant-nos de les últimes tecnologies respectant els processos artesanals.

El nostre producte es troba en molts punts de venda de les nostres comarques i més enllà. Si desitja més informació o vol que el visitem, posi’s en contacte amb nosaltres.

FRUITS qui som  px
FRUITS qui som  px

Programa de desenvolupament rural Leader

SALSES FRUITS S & P ha rebut un ajut per “Creació de laboratori i millora de les instal·lacions amb una nova cambra frigorífica, millora d’instal·lació elèctrica i vestuaris”.

Operació: Implementació d’estratègies de desenvolupament local.

Actuació del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2022, cofinançada per:

caCA