La salsa calçotada de la terra dels calçots

La que fem aquí
La de la família, la de casa
La de tota la vida

Salsa calçotada fresca, acabada de fer.

Calcula quanta salsa necessites per a la teva calçotada

Salsa fresca, acabada de fer

La nostra manera de fer

SALSES FRUITS S & P, va ser creada el 1994, als baixos de la casa familiar, a la petita població de Figuerola del Camp, a l’Alt Camp. Érem tres persones i aviat vam començar a tenir comandes dels nostres clients que van anar creixent ràpidament.

Hem crescut de manera progressiva, elaborant productes artesanals: la verdura neta, tallada i envasada, les salses, les cremes, el sofregit, la ceba … etc. en tots els formats, i per a tots els plats.

La filosofia de la nostra empresa durant més de 25 anys, ha estat sempre consumir productes de proximitat com poden ser fruits secs i verdures. Som una empresa familiar compromesa amb el seu territori i la seva gent, per aquest motiu els nostres treballadors són de la comarca.

I continuem com el primer dia: fent les coses d’aquí, com les fem aquí.

“Seguim la recepta familiar, la de la mare”

Des de sempre, hem seguit la recepta familiar de la nostra mare.

En aquest reportatge de TAC12, expliquem els ingredients clau, i com ha de ser una bona salsa calçotada, com la textura i el gust, per fer un bon tàndem amb els calçots, i aconseguir gaudir de l’autèntica calçotada.

La salsa de Salses Fruits és la salsa calçotada de la terra dels calçots.

De la terra dels calçots

IGP Calçot de Valls

El calçot és una ceba tendra tendra, blanca i dolça que, rostida a la brasa i acompanyada de salsa de calçot, és la base de la calçotada. És important que els calçots que utilitzem siguin de la Indicació Geogràfica Protegida Calçot de Valls.

Els productors de la IGP Calçot de Valls compleixen una sèrie de requisits que asseguren que el calçot tingui la qualitat adequada per gaudir de l’autèntica calçotada.

Mapa IGP Calçot de Valls

On podeu trobar “Calçot de Valls”? La Indicació geogràfica protegida s’escampa per quatre comarques tarragonines:  Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès i Baix Penedès. Podeu trobar productors en qualsevol d’aquestes quatre comarques.

Patrocinadors oficials de la Gran Festa de la Calçotada de Valls

Fidel als nostres orígens des de l’any 2017 col·laborem amb el Concurs de Salsa Calçotada Valls. Gràcies a aquest acord, des de l’any 2019 Salses Fruits S&P és el patrocinador oficial de la Gran Festa de la Calçotada de Valls. Des de 2022 compartim patrocini amb Caves Castell d’Or (Cooperativa de Vila-rodona) ambdues empreses de la terra dels calçots i molt vinculades a l’agricultura i la pagesia de la zona, i dels del 2024 amb Europastry, una gran empresa d’alimentació ubicada a les nostres comarques.

La salsa calçotada que gaudeixen els participants del Concurs de menjar calçots és la de Salses Fruits S&P. La nostra salsa també és present a les degustacions de la Gran Festa de la Calçotada de Valls. Pels primers premis del Concurs de la Salsa Calçotada de Valls, des de 2017 hem editat morters artesanals i exclusius, que són el símbol de la nostra marca.

Més informació de la Gran Festa de la Calçotada de Valls.

La que fem aquí, la de casa

Salses Fruits, la salsa calçotada de la terra dels calçots, és una salsa fresca, acabada de fer, elaborada a partir de la recepta familiar, amb ingredients de la nostra terra: és la salsa que fem aquí.

A Salses Fruits S&P, seguim amb la recepta familiar, que ha anat passant generació rere generació, i dels nostres orígens de l’Alt Camp.

Els ingredients principals que caracteritzen la salsa de calçot són les ametlles i avellanes torrades, tomàquets vermells escalivats i l’oli d’oliva.

Gaudeix de l’autèntica calçotada amb la nostra salsa fresca, acabada de fer.

Salses Fruits és la salsa calçotada de la terra dels calçots, ideal per a una bona calçotada.

Salses Fruits: la salsa calçotada de la terra dels calçots

Calçotada amb Salses Fruits

Cada vegada hi ha més establiments de les comarques de Tarragona (incloses en la IGP Calçot de Valls) que ofereixen calçots cuits acompanyats de la Salsa Calçotada de Salses Fruits.

Consulta aquí els diferents punts de venda.

caCA