CABRA Pedala per la Marató de TV3, patrocinada per Salses Fruits, ha recaptat 10.033,36 €

Figuerola del Camp, 18 de desembre de 2023

La 18a CURSA DE BTT “CABRA PEDALA PER LA MARATÓ DE TV3”-MEMORIAL XAVI TONDO I VOLPINI, patrocinada per SALSES FRUITS, ha concentrat més de 600 persones, entre participants i voluntaris, aquest 17 de desembre al pavelló poliesportiu de Cabra del Camp.

Més de 560 participants de totes les edats, han participat i gaudit d’una gran jornada solidària que ha aconseguit recaptar 10.033,36 €. La totalitat d’aquest import està destinat a la Marató de TV3, que en aquesta edició del 2023 estava orientada a la salut sexual i reproductiva.

SALSES FRUITS com a patrocinador oficial, a banda d’editar tot el material de comunicació i els dorsals i els xips dels corredors, va oferir BROU DE POLLASTRE de SALSES FRUITS calent, a tots els participants durant tot el matí; va col·laborar en la bossa d’obsequis als corredors i corredores; i va repartir un total de 28 premis, segons les diferents categories i distàncies; 23 km i 35 km.

L’organització vol agrair la participació de tothom, i els donatius fets a la Marató de TV3, i us emplaça pel pròxim desembre de 2024 a la 19a edició de la marxa en BTT “PEDALA PER LA MARATÓ DE TV3” – Memorial Xavi Tondo i Volpini.

caCA