Èxit de Salses Fruits a Alimentària

Èxit de Salses Fruits a Alimentària 2024: l’empresa ha fet un balanç molt positiu de la seva presència a la Fira de Barcelona.

L’edició  Alimentaria-Hostelco 2024 s’ha celebrat al recinte Gran Via de Fira de Barcelona del 18 al 21 de març de 2024.

El producte més sol·licitat de l’estand de Salses Fruits a Alimentària ha estat la Salsa Calçotada, potser perquè coincideix en plena temporada.

Salses Fruits, més coneguda per la seva salsa Calçotada i pel seu Gaspatxo, ha presentat una àmplia gamma de nous productes de qualitat prèmium, entre els quals destaca: l’allioli intens, la salsa pesto, la salsa bolonyesa i les noves cremes de verdurescarbassa, carbassó, vichyssoise, i la innovadora crema de calçot elaborada amb calçots cuits, de la terra del calçot i amb una textura sedosa i un sabor intens, promet transportar els paladars als paisatges del Camp de Tarragona durant la temporada de la calçotada.

El nou allioli intens de Salses Fruits ha captivat Alimentària amb la seva combinació única d’all i oli d’oliva, perfecta per acompanyar les carns, els plats de peix i marisc o simplement per sucar-hi pa. Les degustacions han triomfat!

Durant aquests quatre dies, s’han intensificat els contactes amb clients a tots els nivells: hostaleria, restauració organitzada, grans superfícies.

També s’han atès nombrosos punts de venda especialitzats en alimentació i alimentació natural.

Així mateix, temps s’han establert contactes amb proveïdors que en el futur es poden incorporar a l’empresa.

Francesc Sans, director general de Salses Fruits, afirmava que: “Aquest any a Alimentària hem fet molt bon paper, presentant novetats i consolidant les tradicionals de la casa i les que ens donen prestigi. Hem posat les bases per a treballar amb nous clients i obrir nous mercats”.

Tot el personal de l’empresa que hi ha participat ha destacat l’èxit de Salses Fruits a Alimentària 2024.

Salses Fruits a Alimentària 2024

caCA