Gaspatxo TAKE AWAY de Salses Fruits: nou format 500 ml

Figuerola del Camp – 19 de juny de 2024Salses Fruits, empresa que elabora productes frescos i naturals de la terra del calçot, presenta el seu nou format de Gaspatxo en ampolles de 500 ml.

Aquest nou format és perfecte per al Take Away, oferint una opció còmoda i saborosa per a aquells que busquen una alternativa saludable i refrescant. El Gaspatxo de Salses Fruits és conegut per la seva autenticitat i sabor inigualable, i ara es presenta en una mida més pràctica per als consumidors actius.

Característiques del Nou Format:

• 500 ml: La quantitat ideal per a una generosa ració o per compartir amb un amic.

• Ingredients Frescos: El Gaspatxo de Salses Fruits s’elabora amb tomàquets frescos sencers, de proximitat i de temporada, respectant les receptes tradicionals i els processos artesanals.

• Natural i Saludable: Sense additius ni conservants, aquesta versió de Gaspatxo és perfecta per als amants de la cuina natural.

“Estem contents d’oferir aquest nou format de Gaspatxo,” ha dit Montse Miranda, cap de vendes de Salses Fruits. “És una opció versàtil que es pot gaudir a casa, a la feina o en qualsevol lloc. El nostre Gaspatxo és una explosió de sabors mediterranis, i ara és més accessible que mai.”

El nou format de Gaspatxo de Salses Fruits ja està disponible als supermercats i botigues d’alimentació. Aprofiteu-lo per a les vostres escapades d’estiu o per a un dinar ràpid i saludable.

Us recordem que a banda del format de 500 ml, també presentem el Gaspatxo Gaspatxo de Salses Fruits en el clàssic format d’1 litre i en format de 4 litres especial per a restauració.

Per obtenir més informació sobre els productes de Salses Fruits, visiteu el seu lloc web oficial.

Seguiu-nos a les xarxes socials: Instagram i Facebook.

Nota als editors: Si necessiteu imatges o més informació, poseu-vos en contacte amb el nostre departament de premsa.

Contacte premsa: mar@tgd.cat
https://www.salsesfruits.com/

Sobre Salses Fruits:

Salses Fruits S&P, és una empresa compromesa amb la creació de productes alimentaris de primera qualitat, especialitzada en salses, cremes i picades, que capturen l’autèntic sabor de la cuina mediterrània. Amb anys d’experiència i passió per l’excel·lència, Salses Fruits ha esdevingut un referent en el mercat, satisfent els paladars més exigents.

 

caCA