La nova imatge de SALSES FRUITS

La nova imatge de marca de SALSES FRUITS

Figuerola del Camp, novembre de 2022SALSES FRUITS, l’empresa de Figuerola del Camp coneguda per la seva Salsa Calçotada i el seu Gaspatxo -entre molts altres productes frescos i casolans- ha actualitzat la imatge de la seva marca.

La reconeguda marca del morter ha renovat el seu logotip i la denominació de la marca per oferir una imatge més actual, amb més força i amb més visibilitat al lineal; visibilitat que es veurà reforçada, ben aviat, per un canvi d’imatge a tots els envasos dels seus productes.

A la nova imatge, la marca fa servir la denominació SALSES FRUITS que, en realitat és com es coneix popularment. El nou logotip incorpora la data de fundació i manté el conegut morter sostenint la marca amb una composició que recorda un somriure, proximitat i simpatia. La tipografia té un traç més gruixut que li dona més personalitat.

En el seu conjunt SALSES FRUITS es presenta com una marca propera, de casa: una marca d’aquí. Per reforçar aquest vincle i l’apropament al consumidor, en determinades aplicacions incorpora un grafisme semicircular que equival a un gran somriure, que la fa més simpàtica i propera:

Els productes de sempre amb un nou somriure

La nova marca, el nou disseny, i el seu somriure, estan especialment pensats per ser aplicats als envasos i etiquetes dels productes i augmentar la visibilitat i l’impacte als prestatges de les botigues i als lineals dels supermercats.

La nova imatge és la protagonista de la nova pàgina web www.salsesfruits.com. La presentació de la marca es farà a les xarxes socials i als punts de venda, amb una campanya de comunicació, innovadora i sorprenent, dirigida al consumidor final.

SALSES FRUITS continuarà sent, també i per quart any consecutiu, patrocinador oficial de la Gran Festa de la Calçotada de Valls.

SALSES FRUITS, és una empresa familiar que, des de 1994, elabora productes frescos d’alimentació, a partir les receptes de la família; treballant amb gent d’aquí, amb productes d’aquí, amb els pagesos de la nostra terra. Vint-i-vuit anys després de la seva fundació es presenta amb una nova imatge de marca, però amb els productes de sempre i amb la qualitat  que els caracteritza.

Per a més informació:
info@salsesfruits.com
Tel. 977 631 333
https://salsesfruits.com

Premsa: TGD Comunicació – rafel@tgd.cat – 977613326

 

Finalitza la 15a

Finalitza la 15a

En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, .

En primer lloc, orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In vestibulum pretium nisi vehicula congue. Curabitur lobortis tristique neque, quis porta nisi tempus quis. Donec ultrices posuere elit, sit amet tincidunt orci consectetur quis. Mauris rhoncus tristique facilisis. Per una banda, t congue velit velit, et faucibus ligula volutpat et. Tot i així, urabitur venenatis ante quis elementum pellentesque. In a pretium sapien. Empiezan las calçotades. Aliquam erat volutpat. Donec viverra cursus gravida. Fusce accumsan sed leo vitae tempus. Les picades més fresques TGDigitalFruits

Finalitza la 15a

Val a dir que am convallis libero non turpis bibendum, vitae porttitor ex ornare. Per exemple, raesent consequat interdum ante, quis pellentesque sapien aliquet eu. Per una banda, ed commodo rhoncus magna vel aliquet. En tercer lloc, n hac habitasse platea dictumst. Phasellus arcu leo, aliquet quis consequat id, tempor vel arcu. Duis vulputate dignissim placerat. Nullam varius arcu eu lorem rutrum scelerisque a vitae lectus. Sense anar més lluny, n vulputate at turpis ac porttitor. Morbi aliquet bibendum odio, et rutrum tellus dapibus sit amet. Per últim, ruis sed mi quis arcu.

calçots cuits

Tot i no ser valencians, nteger sit amet placerat risus. Malgrat això, ulla facilisi. En segon lloc, onec nec ipsum augue. Per altra banda, ivamus eros ex, ultrices mollis bibendum at, elementum sed lectus. Tanmateix, urabitur quis augue ac tellus tincidunt hendrerit. Donec erat purus, sollicitudin vitae velit vitae, feugiat dapibus diam. Val a dir que maecenas faucibus massa vitae erat elementum consectetur. Quisque finibus, purus vel interdum vulputate, neque leo ultrices nisi, sed facilisis nibh purus eget quam. Nunc nec libero eros. Les picades més fresques, per exemple. Sense anar més lluny, la picada és boníssima. Ens encantaria que la orzata fos provada per tots els comensals i, per descomptat, per tots els gourmands. Voldriem, es clar, fer-la coneguda arreu. És per això que la fem tant bona.

calçots cuits

En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, . En primer lloc, .

caCA