Nous envasos per als productes de Salses Fruits

Nous envasos per als productes de Salses Fruits

Figuerola del Camp, desembre de 2022– SALSES FRUITS, que ha renovat la seva imatge de marca, treu al mercat els seus productes en envasos més sostenibles i amb un nou disseny que reforçarà seva la imatge a la botiga i al lineal. La mateixa marca, els mateixos productes, i la qualitat de sempre amb una nova imatge.

Els nous envasos de SALSES FRUITS mostren una nova imatge de marca molt visual, neta i inequívoca: destaca una gran fotografia del producte, la marca centrada com a protagonista, i un grafisme en forma de somriure que empatitza amb el consumidor.

SALSES FRUITS incorpora al seu portfoli de productes, envasos més sostenibles, 100% reciclables, fets de materials reciclats. L’aposta de la marca és invertir en nous envasos més sostenibles i totalment reciclables; eliminant l’ús del plàstic no reciclat en favor del cartró i el vidre.

 

 

A l’envàs es distingeix clarament la definició del producte, el component sostenible, l’origen de proximitat i tota la informació nutricional útil al consumidor.

Els nous envasos de SALSES FRUITS, amb una combinació atractiva de colors, seran molt impactants al lineal i tindran més presència a la prestatgeria.

SALSES FRUITS fa una gran aposta per una bona alimentació, de casa, sana, natural i boníssima. La qualitat dels seus productes ha provocat un increment de vendes, any rere any, i els nous envasos faran encara més atractius els seus productes per al consumidor.

Per a més informació:

info@salsesfruits.com

Tel. 977 631 333

https://salsesfruits.com

Premsa: TGD Comunicació – rafel@tgd.cat – 977613326

 

caCA