Pels àpats de Nadal tingues a punt la Picada d’All i Julivert de Salses Fruits

Figuerola del Camp, 15 de desembre de 2023

Aquest Nadal, eleva el teu menjar a un nivell superior amb la picada de julivert i la picada d’all i julivert de Salses Fruits. Aquesta delicada combinació d’aromes intensos i frescos pot realment transformar les teves festes culinàries. Aquí tens alguns suggeriments per aprofitar al màxim aquesta deliciosa picada:

Pilota per la Carn d’Olla:

La pilota de carn d’olla és un plat tradicional i reconfortant de Nadal. Per potenciar el seu sabor, afegeix una generosa quantitat de la picada d’all i julivert de Salses Fruits a la barreja de carn. Aquesta addició subtil aportarà un toc aromàtic que sorprendrà i delitarà els teus convidats.

Plats de Peix:

Si el peix és el protagonista del teu àpat festiu, no dubtis a utilitzar la picada d’all i julivert com a marinada. Barreja-la amb oli d’oliva, suc de llimona i herbes fresques per crear una marinada irresistible. Deixa que el peix reposi en aquesta barreja abans de cuinar-lo per obtenir uns sabors mediterranis exquisits.

Marisc de Cap d’Any:

Amb el Cap d’Any a la vista, prepara una salsa especial per acompanyar el teu marisc. Sofregeix la picada d’all i julivert en una paella amb mantega i afegeix-hi gambes, musclos o altres mariscs. El resultat serà una combinació de sabors rics i perfumats que faran que aquesta celebració sigui inoblidable.

Recorda, la picada d’all i julivert de Salses Fruits és la clau per donar un toc de distinció a les teves creacions culinàries aquest Nadal. No deixis que la teva taula festiva estigui sense aquest ingredient màgic. Bon profit i bones festes!

 

caCA