Salses Fruits a la Gran Festa de la Calçotada

 

SALSES FRUITS i CASTELL D’OR, dues empreses de l’Alt Camp, tornen a ser patrocinadores de la Gran Festa de la Calçotada de Valls.

  • SALSES FRUITS i CASTELL D’OR, ambdues empreses de l’Alt Camp que elaboren productes que formen part d’una bona calçotada, les salses i els vins i els caves respectivament, renoven com a patrocinadors oficials de la Gran Festa de la Calçotada de Valls – la manifestació gastronòmica més important de Catalunya– una diada festiva, popular, tradicional i promocional entorn del calçot i els ingredients que acompanyen una bona calçotada.
  • La Gran Festa de la Calçotada de Valls, que tindrà lloc aquest diumenge 29 de gener, marca l’inici de la temporada de les calçotades.
  • SALSES FRUITS ha fet un format individual de terrina amb salsa calçotada i CASTELL D’OR una ampolla especial de 37,5 ml de cava brut per al pack degustació de la calçotada, que els visitants poden adquirir durant la festa.
  • Entre els productes més populars de SALSES FRUITS es troba la SALSA CALÇOTADA. L’empresa, arrelada a Figuerola del Camp (Alt Camp), on treballen més de 50 persones, està especialitzada en productes frescos d’alimentació casolana.
  • CASTELL D’OR elabora vins i caves a l’Alt Camp, concretament a Vila-rodona, i està format per 16 cooperatives que han apostat per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins i caves. És una de les empreses elaboradores de cava més grans del país.
  • Per aquestes raons, tant SALSES FRUITS, com CASTELL D’OR per quart any i per segon any consecutiu, respectivament, es posen al costat de la Calçotada de Valls, fent d’ambaixadors i difonent la imatge de la calçotada entre tots els seus clients, amb la voluntat ferma de continuar oferint productes de qualitat que deixin bon record de la calçotada.

No hi ha res millor que una bona salsa, bon vi i un bon cava per acompanyar una bona calçotada; en això tots hi estem d’acord.

Novetats de la Gran Festa de la Calçotada de Valls 2023

La Gran Festa de la Calçotada de Valls estrena un recorregut urbà que connecta les places del Blat, de l’Oli i el Pati amb la nova zona de degustació ubicada al pàrquing de la Societat Agrícola de Valls, a tocar de l’església del Carme.

La gran novetat per aquesta edició és la nova zona de degustació situada al pàrquing de la Societat Agrícola de Valls, on els visitants hauran d’anar a recollir el pack degustació de la calçotada.

El pack degustació de la calçotada té un preu de 12 euros i consisteix en 12 calçots, una terrina amb salsa de SALSES FRUITS, una ampolla de 37,5 ml de cava brut CASTELL D’OR, pa, pitet de roba, taronja i una ampolla d’aigua.

La nova zona de degustació situada al pàrquing de la Societat Agrícola de Valls s’adaptarà a la festa amb taules i cadires per degustar més còmodament la calçotada, brasa per coure carn i llonganissa, música ambient i concert de sobretaula, amb l’actuació del grup Alatristre a les 14 hores i de la cantant vallenca Maria Jacobs a partir de les 16 h. Nombrosos cartells direccionals facilitaran als visitants moure’s entre les zones dels concursos i la zona de degustació.

Al Pati hi haurà un estand de SALSES FRUITS i un de CASTELL D’OR, on es podran comprar els seus productes, a preus especials per a la Gran Festa de la Calçotada de Valls. També hi haurà la Mostra de la Cuina del Calçot, l’espai del vi de la DO Tarragona, Tasta l’Alt Camp, venda i degustació de productes típics de la comarca. A partir de les 13 h es durà a terme el 37è Concurs de Menjar Calçots i posteriorment el lliurament de premis de tots els concursos de la Gran Festa de la Calçotada de Valls.

A la plaça del Blat es durà a terme el 35è Concurs de Cultivadors de

Calçots i Concurs de la mota més grossa de calçots IGP Calçot de Valls, i el 31è Concurs de Salsa de la Calçotada de Valls.

A la plaça de l’Oli es faran demostracions de coure calçots a la

graella, hi haurà parades i elements al·legòrics a la Calçotada, venda de manats de calçots tendres i venda de carn i llangonissa de Valls a les botigues especialitzades.

La col·laboració dels patrocinadors SALSES FRUITS i CASTELL D’OR a la Gran Festa de la Calçotada de Valls inclou tots els elements de comunicació i publicitat de la festa i la promoció exterior. El patrocini també s’ha fet càrrec del canvi cap a bosses de paper reciclat que contenen les degustacions de calçots i salsa Calçotada Valls; també del PITET OFICIAL de la GRAN FESTA DE LA CALÇOTADA que es regala amb la bossa degustació.

SALSES FRUITS i CASTELL D’OR també aporten a la festa la salsa i el vi dels porrons del concurs de menjar calçots, els pitets gegants del concurs de menjar calçots i els davantals del concurs de l’elaboració de la Salsa de la Calçotada de Valls.

SALSES FRUITS i CASTELL D’OR patrocinen tots els concursos de la Gran Festa de la Calçotada de Valls del 2023 amb premis per als guanyadors: 37è concurs de MENJAR CALÇOTS; 35è concurs de CULTIVADORS DE CALÇOTS IGP “Calçot de Valls”; premi especial a la mota amb major nombre de calçots; i 31è concurs de SALSA DE LA CALÇOTADA DE VALLS.

 

Per a més informació sobre els concursos, bases i guanyadors anteriors,  consulteu entreu al web oficial:  https://festacalcotadavalls.cat/

Mapa d’espai de la Gran Festa de la Calçotada:

https://festacalcotadavalls.cat/informacio/mapa-espais/

Programa de festes de la Gran Festa de la Calçotada:

https://festacalcotadavalls.cat/wp-content/uploads/2019/11/11453-PROGRAMA-CALCOT23_compressed.pdf

 

INFORMACIÓ i CONTACTE:

Per a qualsevol consulta o per ampliar aquesta informació, dirigiu-vos a:

TGD Comunicació – Rafel Fortuny (rafel@tgd.cat)  o al tel. 977 613 326.
Web oficial: https://festacalcotadavalls.cat/
Per a qualsevol informació sobre la Gran Festa de la Calçotada no dubteu a posar-vos en contacte amb la Cambra de Comerç de Valls.
Contacte general: Gemma Montserrat. Tel. 977 600 909 – valls@cambravalls.com
Contacte premsa: Eva Salvat. Tel. 601 907 275 – comunicacio@cambravalls.com

caCA