Salses Fruits ha visitat Fruit Attraction 2023 per establir noves aliances amb clients i proveïdors clau.

Una representació de Salses Fruits ha visitat la darrera edició de Fruit Attraction 2023, amb més de 1800 expositors, una de les fires més rellevants del sector, celebrada a Madrid entre els dies 3 i 5 d’octubre.

Els representants de Salses Fruits van aprofitar l’oportunitat per establir contactes estratègics i explorar noves oportunitats de negoci i van mantenir converses constructives amb una àmplia gamma de clients potencials, des de distribuïdors fins a grans retailers, destacant l’atractiu de les noves cremes envasades en vidre reciclable de 475 cc. La qualitat dels productes de Salses Fruits va captar l’atenció de nombrosos professionals, consolidant la reputació de l’empresa com a proveïdor de confiança en l’àmbit de les salses, cremes, picades, gaspatxo i altres productes del seu catàleg.

A més, l’equip va aprofundir en les converses amb diversos proveïdors de matèries primeres, centrant-se especialment en assegurar una cadena d’aprovisionament sostenible i la garantia de qualitat dels ingredients. Aquests esforços ressalten la dedicació de Salses Fruits per oferir productes que no només satisfacin els gustos dels consumidors, sinó que també contribueixin al benestar de les persones i al medi ambient.

“Hem establert connexions valuoses i estem contents amb les oportunitats de col·laboració que es presenten” “Aquesta fira és una plataforma vital per al creixement i la consolidació de relacions comercials claus en el nostre sector.”

Salses Fruits reafirma el seu compromís de continuar innovant i expandint-se per oferir productes d’alta qualitat als seus clients.

caCA