Salses Fruits patrocina CABRA Pedala per la Marató de TV3

Figuerola del Camp, 28 de novembre de 2023

El diumenge 17 de desembre de 2023 se celebrarà la 18a edició de la cursa popular de BTT CABRA Pedala per la Marató de TV3 – Memorial Xavi Tondo i Volpini, amb el patrocini de Salses Fruits S&P.

La cursa és una prova ciclista de caràcter no competitiu els beneficis de la qual van íntegrament a la Marató de TV3. Us recordem que en l’edició de 2022 hi van participar més de 400 esportistes; entre tots vam aconseguir, 7.495,99 € per la Marató de TV3, dedicada a les malalties cardiovasculars. Aquest any 2023 està dedicada a la salut sexual i reproductiva.

Els que componem SALSES FRUITS som una empresa familiar compromesa amb el seu territori i la seva gent, per aquest motiu els nostres treballadors son de la comarca. I per això donem suport a iniciatives orientades a enfortir els valors de l’esport, de la natura, de la vida sana i saludable com la Marató de TV3 i la Cursa Popular de BTT de Cabra. Salut i pedals!

Cursa popular de BTT CABRA Pedala per la Marató de TV3 – Memorial Xavi Tondo i Volpini

Aquest any la cursa torna amb el seu format acostumat amb dues distàncies i desnivells perquè cadascú pugui gaudir al màxim d’una jornada d’esportivitat i solidaritat.

Els participants podran escollir entre 2 circuits. Tots dos discorren pels termes de Cabra del Camp, Barberà de la Conca i Figuerola del Camp:

El recorregut llarg té una distància total de 35 km amb un desnivell positiu acumulat de 1.000 metres, requereix un nivell físic i tècnic mitjà-alt, ja que passa per diferents senders que necessiten un mínim de tècnica per afrontar-los.

El recorregut curt té una distància de 23 km amb un desnivell positiu acumulat de 500 metres, la dificultat del circuit és mitjana-baixa. Aquest circuit està dissenyat per a tots els públics tot i que té algun petit tram tècnic.

Les inscripcions ja estan obertes a tothom a través de la web inscripcions.cat.

Us podeu inscriure en la modalitat que vulgueu i fins i tot inscriure’s per col·laborar amb la Marató de TV3, el diumenge 17 de desembre, dedicarà la 32a edició a la salut sexual i reproductiva.

 

 

caCA