SALSES FRUITS, patrocinador oficial de la Gran Festa de la Calçotada de Valls, 2024

La Gran Festa tindrà lloc diumenge 28 de gener del 2024 i en els pròxims dies es desvetllaran algunes novetats. Europastry se suma a Castell d’Or i Salses Fruits, patrocinadors oficials de la Festa. La Cooperativa Agrícola de Valls tornarà a ser enguany el punt de recollida de les bosses degustació, on també hi haurà un espai habilitat amb graelles, taules per degustar la calçotada i música ambient.

Figuerola del Camp, 16 de novembre de 2023

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, juntament amb l’Ajuntament de Valls, els patrocinadors de la Festa, Salses Fruits, Castell D’Or i Europastry, la IGP Calçot de Valls i la Cooperativa Agrícola de Valls, ha donat inici a la temporada de calçotades i a la campanya promocional de la Gran Festa de la Calçotada 2024.

L’acte ha servit per presentar la nova imatge gràfica, fresca, plena de color i intensitat, i on els patrocinadors hi tenen una gran presència.  Salses Fruits, fa cinc anys que és patrocinador oficial de la Gran Festa. Castell d’Or, que enguany és el seu tercer any. Enguany la Festa compta amb Europastry, una empresa molt potent al territori, que se suma als patrocinadors oficials. D’aquesta manera, les tres empreses del territori tindran presència destacada com a espònsors oficials en les campanyes de promoció de la Calçotada, donant suport a la manifestació gastronòmica més important i popular de Catalunya que enguany se celebrarà diumenge 28 de gener del 2024.

En els pròxims dies es desvetllaran algunes novetats de la Festa i es duran a terme tot un seguit d’accions vinculades a la Festa i es donarà a conèixer el programa d’actes tradicionals, festius i amb concursos relacionats amb el món del calçot: cercaviles; demostracions de coure calçots a la graella; mercat de la calçotada; concursos de cultivadors de calçots, d’elaboració de salsa de la calçotada i de menjar calçots; degustació popular, entre altres activitats.

Cal destacar que com l’any passat, els tiquets per a la degustació popular, es vendran a l’Ajuntament de Valls, a la plaça del Pati a l’Institut d’Estudis Vallencs i a les cabines de l’ONCE (situades sota la plaça dels Quarters i la Font de la Manxa). Enguany es preveuen repartir fins a 4.000 bosses de degustació que com l’any passat, es recolliran a la Cooperativa Agrícola de Valls. Un nou espai que en l’edició anterior a la festa va funcionar molt bé i que també comptarà amb graelles per coure els calçots i la carn, amb taules per degustar l’autèntica calçotada, i amb música ambient.

L’acte s’ha realitzat a la Cambra i ha comptat amb el president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M. Rovira, la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Valls, Rocio Martínez; els patrocinadors de la festa, el gerent de Salses Fruits, Francesc Sans i la responsable de comunicació de Castell d’Or, Cristina Garcia; el president de la IGP Calçot de Valls, Dalmaci Clofent; i el president de la Cooperativa Agrícola de Valls, Josep M. Aubareda.

A Valls es fan calçotades de novembre a abril, però la Festa de la Calçotada representa l’entrada al fort de la temporada de calçotades. En els pròxims dies es duran a terme tot un seguit d’accions vinculades a la Festa i es donarà a conèixer el programa d’actes tradicionals, festius i amb concursos relacionats amb el món del calçot: cercaviles; demostracions de coure calçots a la graella; mercat de la calçotada; concursos de cultivadors de calçots, d’elaboració de salsa de la calçotada i de menjar calçots; degustació popular, entre altres activitats.

Per a més informació: cambravalls.cat

 

 

caCA