Salses Fruits presenta el seu nou espot de la Salsa Calçotada: “L’espera sempre val la pena”

Figuerola del Camp, 17 de gener de 2024. Salses Fruits, l’empresa de Figuerola del Camp especialitzada en salses fresques presenta avui el seu nou espot “L’espera sempre val la pena” realitzat per promocionar l’excel·lent Salsa Calçotada de Salses Fruits.

Us convidem a descobrir aquesta experiència única en la seva versió completa al web de Salses Fruits https://fruitssp.com/espot2024 i també, en espots de 30” a TAC12 i a Canal Reus TV en horaris de màxima audiència.

La pel·lícula, enregistrada a l’Alt Camp amb personatges i empreses de l’Alt Camp captura l’essència de la tradició catalana amb un grup de joves que es reuneixen en una masia per a gaudir de l’esperada calçotada de cada any. “L’espera sempre val la pena” relata el retrobament dels amics en una atmosfera festiva, on la camaraderia i el sabor inconfusible de la Salsa Calçotada de Salses Fruits converteixen aquesta esperada calçotada en una celebració memorable, tot i que un dels actors s’acaba la salsa!

Aquesta peça audiovisual es pot veure a la pàgina web oficial de Salses Fruits (https://fruitssp.com/espot2024/) a partir d’ara mateix.

També avui comença una campanya de publicitat a TAC12 i a Canal Reus TV, també a les XXSS i al Canal Youtube de Salses Fruits a internet.

Salses Fruits vol compartir aquest esforç publicitari amb tots els amics i clients que han demostrat confiança amb l’empresa i amb els productes de qualitat que elabora.

I finalment,

Salses Fruits agraeix a tot l’equip que ha fet possible aquesta pel·lícula, una autèntica producció de Km0, feta a l’Alt Camp, amb gent de l’Alt Camp.

Moltes gràcies per la vostra confiança

Fitxa tècnica de “L’espera sempre val la pena”

PRODUCCIÓ
TGD Comunicació

GUIÓ I IDEA ORIGINAL
– Itzíar Clofent Anglès

DIRECCIÓ I POST-PRODUCCIÓ
– Sergi Sanmiguel Saavedra

ACTORS:
– Arnau Flix Viñas
– Raquel de Febrer Espeso
– Rita Baulida Palomeras
– Pol Ferrando Canela
– Helena Boronat Fenández

VEU EN OFF
– Asier Gilabert Ibáñez

Per a més informació, visiteu el lloc web oficial de Salses Fruits o poseu-vos en contacte amb el servei de premsa de l’empresa.

Contacte premsa: mar@tgd.cat

https://www.salsesfruits.com/

Sobre Salses Fruits:Salses Fruits S&P, és una empresa compromesa amb la creació de productes alimentaris de primera qualitat, especialitzada en salses, cremes i picades, que capturen l’autèntic sabor de la cuina mediterrània. Amb anys d’experiència i passió per l’excel·lència, Salses Fruits ha esdevingut un referent en el mercat, satisfent els paladars més exigents.

caCA