SALSES FRUITS, presenta les seves noves salses per a pasta: BOLONYESA i PESTO

L’empresa d’alimentació SALSES FRUITS, presenta dues noves salses exquisides i autèntiques per a amanir els plats de pasta: la SALSA BOLONYESA i la SALSA PESTO.

Aquestes dues salses representen una combinació perfecta de saviesa culinària i qualitat superior, creades a partir de receptes tradicionals que enalteixen l’experiència gastronòmica.

La SALSA BOLONYESA de SALSES FRUITS és una deliciosa fusió de sabors, meticulosament elaborada a partir d’ingredients de primera qualitat, que inclouen carn de porc, tomàquets madurs, ceba, pastanaga, all i oli d’oliva verge extra. Aquesta salsa ofereix una textura rica i un perfil de gust equilibrat, captivant els paladars amb l’autenticitat de la cuina mediterrània. La nova SALSA BOLONYESA de SALSES FRUITS és l’acompanyament perfecte per a tota mena de pasta, des d’espagueti fins a tagliatelle.

Veure el producte

Per als amants dels sabors frescos, la SALSA PESTO de SALSES FRUITS ofereix una experiència única. Elaborada amb una base d’alfàbrega, formatge i pinyons, aquesta salsa captura l’autèntic gust de l’estil italià. La nova SALSA PESTO de SALSES FRUITS és una opció ideal per a aquells que busquen una alternativa més lleugera i plena de sabor per als seus plats de pasta.

Veure el producte

 

Per a SALSES FRUITS: “aquestes salses representen la nostra passió per la gastronomia autèntica i la dedicació a oferir productes d’alta qualitat.”

Les noves salses, disponibles en envasos totalment reciclables de 160 g (PESTO) i 170 g (BOLONYESA), complementen perfectament la gamma tradicional de salses com la salsa CALÇOTADA, la salsa ROMESCO, i l’ALLIOLI de SALSES FRUITS, tan apreciades pels clients de la marca de Figuerola del Camp, de la terra del calçot.

Les noves salses ja estan disponibles als punts de venda habituals, a la secció de salses fresques.

caCA