Salses Fruits presenta quatre noves cremes

© Salses Fruits S&P, 2023

SALSES FRUITS treu al mercat quatre noves cremes. Es tracta de la Crema de Verdures, la Crema de Carbassa, la Crema de Carbassó i la Vichyssoise. Les noves cremes es presenten en un nou format de 475 ml, en envàs de vidre 100% reciclable.

Figuerola del Camp, agost de 2023– L’empresa d’alimentació Salses Fruits acaba de presentar al mercat quatre noves i delicioses cremes de la seva línia de productes: la Crema de Verdures, la Crema de Carbassa, la Crema de Carbassó i la Vichyssoise. Aquests nous productes, elaborats amb ingredients frescos i naturals, segueixen la línia dels productes estrella de Salses Fruits com el Gaspatxo, el Salmorejo i la Crema de Calçots, amb la voluntat d’oferir als consumidors una àmplia gamma de productes d’alta qualitat i molt saludables, elaborats amb 100% oli d’oliva verge extra, sense conservants afegits i en envasos que mostren la nova imatge de marca i un disseny molt visual i atractiu.

Crema de Verdures

És una combinació exquisida de diferents verdures fresques i nutritives, amb patata, pastanaga, coliflor, espinacs, col, bajoca, ceba i porro. El seu sabor ple i ric de verdures, seleccionades minuciosament, és una font excel·lent de nutrients essencials, una opció ideal per als consumidors que busquen una opció vegetal i saludable per a formar part d’un àpat equilibrat.

Crema de Carbassa

La dolça i cremosa Crema de Carbassa és una oda als sabors de la tardor. Feta amb carbasses seleccionades en el seu punt òptim de maduració, aquesta crema ofereix un sabor delicat i una textura molt agradable. Amb un toc subtil de les espècies adequades, aquesta crema proporciona una experiència plaent per als paladars més exigents, a més de ser baixa en calories.

Crema de Carbassó

La Crema de Carbassó és una opció saludable i deliciosa per als amants del sabor suau del carbassó. Aquesta crema ofereix una textura sedosa i un sabor fresc que capturarà els sentits. És una opció perfecta per mantenir una dieta baixa en calories sense comprometre el gust i ni la qualitat dels ingredients.

Vichyssoise

Amb les seves arrels a la cuina francesa, la Vichyssoise és una crema freda de porro i patata que es pot gaudir durant tot l’any, però especialment refrescant i lleugera per als dies calorosos d’estiu. La seva textura suau i el sabor equilibrat la converteixen en una opció elegant per a sopars o com a entrant en ocasions especials. Es recomana prendre-la a una temperatura molt suau o freda.

Les noves cremes es presenten en un nou format de 475 cc, en envàs de vidre 100% reciclable.

L’ús d’envasos de vidre 100% reciclables també mostra l’esperit compromès de Salses Fruits amb la sostenibilitat i el medi ambient. Aquests envasos poden ser reutilitzats o reciclats per ajudar a reduir l’impacte mediambiental i contribuir així a la protecció del nostre planeta.

Les noves cremes de Salses Fruits, elaborades amb ingredients de qualitat, sense conservants afegits i amb un format molt pràctic, són una excel·lent opció per a tothom que desitgi gaudir d’una àmplia varietat de sabors naturals i són perfectes per als consumidors que busquen una alimentació equilibrada, saborosa i respectuosa amb el medi ambient.

caCA