Salses Fruits presentarà, el 17 de gener, el seu nou espot de la Salsa Calçotada: “L’espera sempre val la pena”

Figuerola del Camp, 5 de gener de 2024.- Fes salivera amb l’arribada de la temporada de calçots amb l’esperat llançament de l’espot “L’espera sempre val la pena” de la Salsa Calçotada de Salses Fruits. L’empresa líder en salses fresques de qualitat prèmium us convida a descobrir aquesta experiència única el pròxim 17 de gener, en la seva versió completa i en format espot de televisió.

La pel·lícula, enregistrada a l’Alt Camp, captura l’essència de la tradició catalana amb un grup de joves que es reuneixen en una masia per a gaudir d’una autèntica calçotada. L’atmosfera festiva, la camaraderia i el sabor inconfusible de la Salsa Calçotada de Salses Fruits converteixen aquesta trobada en una celebració memorable, amb alguna sorpresa.

L’estrena d’aquesta peça audiovisual tindrà lloc a través de la pàgina web oficial de Salses Fruits ( https://www.salsesfruits.com/ ) el 17 de gener. Després d’aquesta data, una versió reduïda de la pel·lícula en format espot, es podrà veure en algunes cadenes de televisió, permetent als espectadors submergir-se en la màgia de la calçotada des de la comoditat de les seves llars.

Amb una constant dedicació a oferir productes de qualitat per a les autèntiques tradicions culinàries, Salses Fruits celebra aquesta temporada amb l’estrena del seu espot, destacant el plaer de l’espera i la recompensa que aquesta comporta. No us perdeu aquesta oportunitat d’immersió en la cultura i el sabor catalans.

Per a més informació, visiteu el lloc web oficial de Salses Fruits o poseu-vos en contacte amb el servei de premsa de l’empresa.

Contacte premsa: mar@tgd.cat

https://www.salsesfruits.com/

Sobre Salses Fruits:
Salses Fruits és una empresa compromesa amb la creació de productes alimentaris de primera qualitat, especialitzada en salses, cremes i picades, que capturen l’autèntic sabor de la cuina mediterrània. Amb anys d’experiència i passió per l’excel·lència, Salses Fruits ha esdevingut un referent en el mercat, satisfent els paladars més exigents.

caCA