Comença la Temporada de Calçotades

Figuerola del Camp, 13 de novembre de 2023

Amb l’arribada del fred i l’esperada caiguda de les primeres pluges, ha començat la temporada de calçotades a Valls i al Camp de Tarragona. De la mateixa manera que calçotada simbolitza l’arribada de l’hivern, els calçots són el motor que fa treballar de valent els pagesos i els restaurants de la zona.

Aquesta temporada, els productors locals de la IGP Calçot de Valls han anunciat una collita excepcional de calçots, assegurant una gran qualitat i sabor.

Els restaurants de Valls i els seus voltants ja han començat a preparar-se per a la gran afluència de comensals que s’espera en aquesta temporada. Els xefs locals han creat nous plats innovadors amb calçots com a ingredient principal, demostrant la versatilitat d’aquesta ceba única. Des de tapes fins a plats principals, els calçots són l’estrella indiscutible dels menús.

La Cambra de Comerç de Valls i l’Ajuntament de Valls presenten la Gran Festa de la Calçotada i les activitats per celebrar l’inici de la temporada de calçotades. La ciutat està impregnada d’un ambient festiu que atrau visitants locals i turistes per gaudir d’aquesta tradició culinària tan arrelada a la cultura del Camp. Enguany, amb la novetat del Museu Casteller de Catalunya, Valls espera encara més visitants que aprofitaran la calçotada per a visitar el nou equipament.

Els cellers locals també s’han unit a la celebració, oferint maridatges especials per acompanyar la calçotada. Els vins de la zona complementen a la perfecció els sabors intensos i suaus dels calçots, creant una experiència gastronòmica única per als paladars més exigents.

I, naturalment, la salsa calçotada Valls. Salses Fruits ja està a punt per a subministrar als punts de venda habituals i als restaurants la seva famosa SALSA CALÇOTADA DE SALSES FRUITS, una salsa FRESCA i ACABADA DE FER elaborada a partir de la recepta familiar, feta amb ingredients de la nostra terra, la salsa que fem aquí: la SALSA CALÇOTADA DE LA TERRA DELS CALÇOTS.

Gaudiu d’una bona calçotada.

 

 

caCA